Om sajten och iFokus

NY MEDARBETARE

2010-10-18 18:33 #0 av: TinaH

Vill hälsa Tsset välkommen som medarbetare på Retirever iFokus.

Hon får gärna presentera sig själv lite nämre.

VARMT VÄLKOMMEN!! Skrattande

 Mvh TinaH
~ Sajtvärd på: retriever.ifokus.se ~


 

Anmäl
2010-10-19 13:55 #1 av: tsset

Man tackar, man tackar Glad

Ja, vem är jag då... ska försöka att inte göra det till någon kontaktannons ;)

Äkta skogsmulle och hundtoka. Har hund och retriever nummer 2 och 3 i nuläget, en labbe och en tollare. Har väl sysslat en del med retrieverjakten, iaf träningsmässigt har det blivit mycket. Tävlan har inte varit något för labben, för stressigt även om det är då han presterar bäst, men snart så.. Tollaren har fått påbörjat sin jaktträning nu och tanken är att han ska startas på jaktprov.

Jag är otroligt intresserad av inlärning och dessutom lite av en tävlingsmänniska med höga mål och krav så både labben och tollaren tränas och ska tävlas i en massa annat också. Lydnaden och agilityn står först... Är väl lite därför jag fastnade i retrieverträsket - underbara jakthundar med glatt lynne, fin näsa och allround-funktion som inte säger nej till varken träning eller mat ;)

Vet inte vad jag ska säga mer. Ska försöka få lite mer liv till sajten nu, vi är ju ändå ett par stycken som har dessa underbara varelser vid vår sida! Skrattande

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.