- Labrador retriever

rekomendera kennlar med uppfödning av lättare typ"

2014-06-14 16:56 #0 av: sjofreden

Hej !

Står i startgroparna att köpa mig min första labrador. Har försökt orientera mig på alla aktiva forum och rasklubbar men det finns ju hur mkt som helst!

Tar tacksamt emot rekommendationer av kennlar i hela Sverige som ni är nöjda med.

Jag söker en lättare typ av hd. Den kommer att bo i en vanlig familj med barn på landet och bli aktiverad i lite allt möjligt och lite mer i det vi båda kommer att gilla bäst. Men främst en bästa kompis!

Jag har tidigare haft Ridgeback och tränat viltspår och räddning men har ännu ingen erfarenhet av "jaktträning" och får gärna lite hjälp med att sätta mig in i och prova detta.

Anmäl
2014-06-18 21:43 #1 av: AnneN

Är väl lite partisk då de är inom familjen men kan rekommendera Begin´s kennel (min mamma) och Älvgårdens kennel (mormor & morbror).

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2014-06-21 00:51 #2 av: JamieBlue

Om du vill prova på jaktträning så rekommenderar jag varmt att börja kolla på de kennlar som finns i närheten. Börja med att kontakta de där uppfödarna verkar erbjuda stöd med jaktträningen, det ger ofantligt mycket när man är nybörjare.

Anmäl
2014-08-07 10:36 #3 av: Hiro

Jag rekommenderar Wingpennans, min hund kommer därifrån. Jättefina hundar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.