Jakt

Jaktträna tillsammans?

2009-10-26 14:35 #0 av: Vattnadal

Jag och Vittra skulle ha varit till uppfödaren på jaktträning i lördags. Då passade hon på att snubbla i ett dike och skada ena frambenet, halt fredag och lördag, något bättre nu i alla fall. Vi får en chans till på lördag, men jag vet inte om jag har råd att ta ledigt från jobbet.

Tänkte att det kanske finns folk här som skulle ha lust att träna apportering och jakt tillsammans? Jag är lite novis på den biten, men läser allt jag kan och försöker träna själv. Har större koll på andra områden dock, så kanske går det att ha någon form av utbyte av mig med.Skrattande Kan tex utlova prova på blodspår som berikning om nån är intresserad.

Jag bor mellan Gävle (6 mil norr om) och Söderhamn (3 mil söder om). Bor på lantgård med skog och milslånga grusvägar, 3 ha egen mark, ängar, sumpmark och skog. En stor lada där man kan träna inne tom, och 4 gästrum för folk att sova över i. Finns det intresse, så att vi ska försöka boka någon träningshelg? Jag är ledig varannan helg samt även ons-fre varanann vecka, och kan således träna hund även de dagarna.

MVH Elin

Medarbetare på spetsar och urhundar. VD på Draghundcenter

Anmäl
2009-10-26 20:47 #1 av: TinaH

Detta hade varit JÄTTE KUL!

Men jag tror att det inte är gångavstånd, eller bussavstånd, mellan Skåne och Gävle...*S*

Lycka till!

 Mvh TinaH
~ Sajtvärd på: retriever.ifokus.se ~


 

Anmäl
2009-10-26 20:53 #2 av: Vattnadal

Det går ju tåg, och man kan stanna flera nätter om man vill.

MVH Elin

Medarbetare på spetsar och urhundar. VD på Draghundcenter

Anmäl
2013-01-01 22:53 #3 av: cupcakes

Hej!

Jag är helt medveten om att tråden är tre år gammal... men tänkte höra om du fortfarande bor kvar?

Har en del vänner och bekanta som tränar jaktapportering och även jag själv. Dock bor jag i göteborg nu, utan tillgång till skog och har ingen att träna med. Har hyfsad kontakt med SSRK ungdom i värmland och sthlm.

Så bor du kvar och skulle känna för en träningshelg i vår/sommar skulle jag mer än gärna vara med samt hjälpa till att ordna några till som vill träna. Hade varit oerhört roligt! :)

/Sandra

Anmäl
2013-01-03 13:35 #4 av: Vattnadal

Jodå, jag bor kvar. Vi leker bara lite hämta dummy på skoj fortfarande, och en riktig träningshelg skulle fortfarande vara kul.

MVH Elin

Medarbetare på spetsar och urhundar. VD på Draghundcenter

Anmäl
2013-01-03 21:37 #5 av: cupcakes

Vad kul!

Min främsta träningskompis, som lärt mig allt och är riktigt duktig, är intresserad och sätter gärna ihop lite övningar.

Jag ska höra med några från ssrk om de också är intresserade, så kan vi fortsätta höras sen? :)

Anmäl
2013-01-04 11:23 #6 av: Vattnadal

Det skulle vara skoj!

Jag hoppas ni tränar utan tvångsapportering bara. Flört

MVH Elin

Medarbetare på spetsar och urhundar. VD på Draghundcenter

Anmäl
2013-01-04 11:59 #7 av: cupcakes

Frida, hon som gärna sätter ihop lite övningar, har klickat in nästan hela sin apportering och kör bara positivt ;) Det värsta hon kan göra är att säga nej, så inget tvång här inte!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.