Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

- Chesapeake bay retriever - Curly coated retriever - Flatcoated retriever - Golden retriever - Labrador retriever - Nova scotia duck tolling retriever Allmänt Avel Bok- och filmtips Efterlysning Foder Foton God morgon / God middag / Go´ kväll Grattis! Hundar säljes/omplaceras Hundtillbehör säljes Jakt Media OT - Off Topic Om sajten och iFokus Presentationer R.I.P Hundar vi minns Sjukdomar Spår Sök Träning Tävling Undersökningar Utställning
Foder

planet pet eller arions foder?

2013-12-18 09:09 #0 av: Blue_Ice

Hej!
Funderar på att byta foder till min labbet tik då jag inte är nöjd med doggy proffersional som hon äter idag.... hon får dålig päls löser kopiösa mängder hår nästan jämnt... stora högar bajs känns inte som om det här fodret är rätt för henne.

Var in på animail och läste om planet pet hundfoder och lät rätt ok även arions foder lät bra.

Så jag undrar om någon här ger antingen planet pet eller arion?
Och vilket foder ni skulle ha valt?

Hade gärna gett VoH men har så liiiten frys att det ryms knappt maten till oss där :-(

Anmäl
2013-12-29 15:21 #1 av: AktivaSiri

Vår Labbe tik äter sportsmans pride och det fungerar bra för henne. Är valp än så länge så över tid kan jag inte säga något om. Men pälsen är väldigt fin som det är nu iaf :)

Kikade snabbt på innehållet och överlag verkar ju Planet Pet, Arion och Sportsman's Pride ganska likvärdiga. Så prova det som blir smidigast för dig att köpa, funkar det bra för din hund så är det ju bara köra på det och vara nöjd :)

Medarbetare på jakthundar
Driver företaget AktivaHunden.se.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.